Pass the garlic through a press or chop with a knife. Wash the chicken fillet, remove the skin, cut into small pieces. Finely chop the champignons, onions and dried tomatoes.
Пропустите чеснок через пресс или измельчите ножом. Куриное филе помойте, удалите кожу, нарежьте небольшими кусочками. Шампиньоны, лук и сушеные помидоры мелко нарежьте.
Place the bags of ptitim in a pan of already salted boiling water. Cook for 15-20 minutes until done.
В кастрюлю с уже подсоленной кипящей водой поставьте пакетики с птитимом. Варите 15-20 минут до готовности.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Add onion and chopped garlic, fry until onion is golden brown. Add chicken fillet. Fry for 3-5 minutes.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Всыпьте лук и измельченный чеснок, жарьте до золотистого цвета лука. Добавьте куриное филе. Жарьте 3-5 минут.
Add champignons, dried tomatoes to the pan, salt, pepper, and season with spices. Pour in the cream. Simmer for 5-10 minutes, the cream should evaporate a little.
Добавьте в сковороду шампиньоны, сушеные помидоры, посолите, поперчите, заправьте специями. Влейте сливки. Тушите 5-10 минут, сливки должны немного выпариться.
Serve the bird with sauce, chicken and mushrooms, sprinkled with chopped herbs.
Подавайте птитим с соусом, курицей и грибами, посыпав измельченной зеленью.