Cut the venison and pork shoulder meat into small pieces and pass through a meat grinder. Clean the intestines until transparent, remove mucus, and rinse under running water.
Оленину и мясо свиной лопатки нарежьте небольшими кусками, пропустите через мясорубку. Очистите кишки до прозрачности, удалите слизь, промойте под проточной водой.
Pour ice water into a deep bowl, add salt, sugar, spices, mustard, mix with pre-rolled meat. Mix the minced meat thoroughly.
В глубокую миску влейте ледяную воду, добавьте соль, сахар, специи, горчицу, смешайте с заранее прокрученным мясом. Тщательно перемешайте фарш.
Fill the processed intestines tightly with minced meat, tie with strong thread so that you get several sausages. Pierce each of them several times with a toothpick or thick needle.
Обработанные кишки плотно наполните фаршем, перевяжите прочной нитью так, чтобы получилось несколько колбасок. Каждую из них несколько раз проколите зубочисткой или толстой иглой.
Preheat the oven to 180-200ºС. Place the resulting sausages on a baking sheet. Bake for 30-40 minutes until done.
Разогрейте духовку до 180-200ºС. Выложите на противень получившиеся колбаски. Запекайте 30-40 минут до готовности.
Serve the sausages hot with mashed potatoes, baked vegetables or boiled rice.
Колбаски подавайте горячими с картофельным пюре, запеченными овощами или отварным рисом.