Preheat the tortillas in a frying pan.
Предварительно на сковороде подогрейте лепешки.
In a small deep plate, mix cottage cheese with sugar. Mix thoroughly.
В небольшой глубокой тарелочке смешайте творог с сахаром. Тщательно перемешайте.
Place cottage cheese and sugar on the tortilla, fried on both sides. Place the flatbread on one side. Cover the other half of the tortilla with the tortilla.
На обжаренную с обеих сторон тортилью выложите творог с сахаром. Выкладывайте на одну сторону лепешки. Закройте второй половиной лепешки тортилью.
Add vegetable oil to a heated frying pan. Place the resulting tortillas, fry on both sides for 2-3 minutes until the tortilla is golden brown.
На разогретую сковороду добавьте растительное масло. Положите получившиеся тортильи, обжаривайте с двух сторон по 2-3 минуты до золотистой корочки лепешки.
Serve the tortillas hot; you can add natural yogurt, sour cream or jam to separate bowls.
Тортильи подавайте горячими, в отдельные пиалы можете добавить натуральный йогурт, сметану или варенье.