Pre-simmer the pork, cut into small cubes. Wash the vegetables. Cut the cucumber into thin strips, the onion into half rings, and the tomato into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater.
Предварительно потушите свинину, нарежьте мелкими кубиками. Вымойте овощи. Огурец нарежьте тонкой соломкой, лук полукольцами, помидор – небольшими кубиками. Натрите сыр на крупной терке.
Heat a frying pan, fry a little tortilla so that it is warm and rosy.
Разогрейте сковороду, поджарьте немного тортилью, чтоб она была теплой и румяной.
In a plate, mix meat, cucumber, onion, corn, tomato, cheese, salt and pepper. Add mayonnaise and mix everything.
В тарелочке смешайте мясо, огурец, лук, кукурузу, помидор, сыр, посолите, поперчите. Добавьте майонез, все смешайте.
Place a mixture of vegetables and mayonnaise on the flatbread. Wrap and fry a little on both sides.
На лепешку положите смесь из овощей с майонезом. Заверните, немного обжарьте с двух сторон.
Serve the tortilla hot, with skewers inserted for strength. You can serve guacamole or salsa in separate small bowls.
Подавайте тортилью горячей, воткнув шпажки для прочности. В отдельных маленьких тарелочках можете подать соус гуакамоле или сальса.