Cut the meat into thin strips. Chop the bell pepper into strips and the onion into half rings. Chop the tomatoes, not too coarsely, into arbitrary shapes. Grind the chili pepper and garlic.
Нарежьте мясо тонкими полосками. Болгарский перец измельчите соломкой, а лук репчатый – полукольцами. Помидорки нарежьте не сильно крупно, произвольной формы. Измельчите перец чили и чеснок.
Place the beef in a deep bowl, add salt, pepper, and garlic. Pour in lemon juice and mix. Leave to soak for 1 hour.
В глубокую миску выложите говядину, посолите, поперчите, добавьте чеснок. Влейте лимонный сок, смешайте. Оставьте пропитаться на 1 час.
In a separate plate, mix bell peppers with onions, add sugar, salt, sprinkle with wine vinegar and soy sauce. Leave to marinate for 1 hour.
В отдельной тарелке смешайте болгарский перец с луком, добавьте сахар, соль, сбрызните винным укусом и соевым соусом. Оставьте мариноваться на 1 час.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Place the meat soaked in marinade and fry for 5-7 minutes over medium heat. Add tomatoes, cumin and chopped chili to the beef. Toss in the pickled vegetables. Simmer for 5-7 minutes.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Выложите пропитавшееся маринадом мясо, обжарьте 5-7 минут на среднем огне. К говядине добавьте помидоры, кумин и измельченный перец чили. Забросьте промаринованные овощи. Тушите 5-7 минут.
Serve the resulting dish warm, wrapped in pita bread, or as a separate dish with boiled rice or mashed potatoes.
Полученное блюдо подавайте теплым, завернутым в лаваш, или как самостоятельное блюдо с отварным рисом или картофельным пюре.