Wash the vegetables and peel them. Cut the onion into thin half rings. Grate the potatoes and carrots on a coarse grater. Chop the greens.
Вымойте овощи, почистите их. Лук нарежьте тонкими полуколечками. Картофель и морковь натрите на крупной терке. Измельчите зелень.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil, add chopped potatoes and carrots, salt and pepper. Fry for 5-7 minutes until golden brown.
Разогрейте сковородку, влейте растительное масло, выложите нарезанный картофель с морковью, посолите, поперчите. Обжарьте 5-7 минут до золотистого цвета.
Break the eggs into a bowl and beat them with a fork. Add half of the chopped greens to the eggs. Pour the resulting mixture into the frying pan with the vegetables. Fry for 5-7 minutes on each side.
В миску разбейте яйца, взбейте их вилкой. Половину нарезанной зелени всыпьте к яйцам. Влейте полученную смесь на сковородку к овощам. Жарьте по 5-7 минут с каждой стороны.
Place the tortilla on a plate, sprinkle with the remaining herbs. Serve hot.
Выложите тортилью на тарелку, посыпав оставшейся зеленью. Подавайте в горячем виде.