Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Peel the stalk and cut into slices. Remove the stem and seeds from the bell pepper and cut into rings. Cut the onion into rings too.
Ченок очистите и нарежьте пластинками. У болгарского перца удалите плодоножку и семена, нарежьте колечками. Лук тоже нарежьте колечками.
Place salt, pepper, and parsley on the bottom of a serving jar.
На дно порционной банки выложите соль, перец, петрушку.
Place tomatoes, bell peppers, onions, garlic and bay leaves in a jar.
Выложите в банку помидоры, сладкий перец, лук, чеснок и лавровый лист.
Pour boiling water over the vegetables. Let the preparation brew for 2-3 days in a cool, dark place. Bon appetit!
Залейте овощи кипятком. Дайте заготовке настояться в течение 2-3 дней в прохладном темном месте. Приятного аппетита!
Serve tomatoes sprinkled with finely chopped fresh herbs as a side dish for hot dishes.
Подавайте помидоры, посыпав мелко нарубленной свежей зеленью в качестве гарнира к горячим блюдам.