Check all the required ingredients. Rinse the vegetables thoroughly.
Проверьте все необходимые ингредиенты. Тщательно промойте овощи.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте лук.
Cut the carrots into small cubes.
Порежьте мелкими кубиками морковь.
Cut the bell pepper into cubes.
Порежьте кубиками болгарский перец.
Place the bulgur in a frying pan and fry with butter over low heat for 2-3 minutes.
Выложите булгур на сковороду и обжарьте со сливочным маслом на небольшом огне в течение 2-3 минут.
Add chopped vegetables to the bulgur.
Добавьте к булгуру порезанные овощи.
Mix the bulgur and vegetables thoroughly and fry for another 2-3 minutes.
Тщательно перемешайте булгур и овощи и обжарьте еще 2-3 минуты.
Pour a glass of warm water over the bulgur, add garlic and spices to taste, cover with a lid and simmer for 15-20 minutes.
Залейте булгур стаканом теплой воды, добавьте чеснок и специи по вкусу, накройте крышкой и тушите 15-20 минут.
Cut the beef into thin pieces.
Нарежьте говядину на тонкие кусочки.
Heat a frying pan, add vegetable and butter, add meat.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное и сливочное масла, добавьте мясо.
Fry the beef until cooked through, 5-7 minutes.
Обжарьте говядину до готовности в течение 5-7 минут.
Place the bulgur with vegetables and meat on a plate, sprinkle with chopped green onions.
Выложите булгур с овощами и мясо на тарелку, посыпьте порезанным зеленым луком.
Garnish with chopped cherry tomatoes and light sour cream or Greek yogurt.
Украсьте блюдо порезанными помидорками черри и легким сметанным соусом или греческим йогуртом.