Wash the pork meat, cut lengthwise into small pieces. Wash the vegetables. Cut the bell pepper into strips and the onion into small slices. Chop the garlic and chili pepper.
Вымойте мясо свинины, нарежьте продольно небольшими кусочками. Помойте овощи. Перец болгарский нарежьте соломкой, лук – небольшими дольками. Измельчите чеснок и перец чили.
Place the chopped meat in a deep bowl, add salt, add vegetable oil, lemon juice, and chili pepper. Mix and marinate in the refrigerator for 60 minutes.
В глубокую миску выложите нарезанное мясо, посолите, влейте растительное масло, сок лимона, добавьте перец чили. Смешайте, поставьте мариноваться в холодильник на 60 минут.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil, add marinated meat. Fry over high heat for 2-3 minutes. Add the prepared vegetables and fry the mixture with meat for about 10 minutes. Salt and pepper.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло, выложите маринованное мясо. Жарьте на сильном огне 2- 3 минуты. Выложите подготовленные овощи, обжарьте смесь с мясом около 10 минут. Посолите, поперчите.
In a separate frying pan or in the oven, warm the dough balls.
На отдельной сковороде или в духовке подогрейте лепешки из теста.
Serve fajitas in tortillas, sprinkle with dill and add parsley to taste.
Подавайте фахитос в лепешках, посыпьте укропом, добавьте петрушки по вкусу.