Wash the chicken fillet, remove the skin, cut the meat into thin strips. Wash the vegetables under cold running water. Chop the garlic and chop the onion not too coarsely. Cut the pepper into strips, the tomato into slices.
Помойте куриное филе, удалите кожицу, нарежьте мясо тонкой соломкой. Под холодной проточной водой вымойте овощи. Измельчите чеснок, лук нарежьте не сильно крупно. Перец режьте соломкой, помидор – слайсами.
Place the chicken fillet in a small saucepan, add water, salt, and cook until tender. Leave the broth and put the chicken out to cool. Sprinkle chicken fillet with salt and pepper.
В небольшую кастрюльку положите куриное филе, залейте водой, посолите, варите до готовности. Бульон оставьте, а курочку выложите охладиться. Куриное филе посыпьте солью, перцем.
In a separate container, mix chopped peppers, onions, garlic, and Fajita seasoning.
В отдельной емкости смешайте нарезанный перец, лук, чеснок, приправу «Фахита».
Pour the broth into a bowl in the multicooker, throw in the tomatoes. Add a mixture of pepper, onion, garlic, seasoning. Top with chilled fillet. On the multicooker, select the “Stew” mode and cook for 30-40 minutes.
В миску в мультиварке вылейте бульон, забросьте помидорки. Добавьте смесь из перца, лука, чеснока, заправленную приправой. Сверху добавьте охлажденное филе. На мультиварке выберете режим «Тушение», готовьте 30-40 минут.
Serve warm. Fajitas can be wrapped in pita bread or served with mashed potatoes, boiled rice or baked beans.
Подавайте блюдо теплым. Фахитос можете завернуть в лаваш или подать с картофельным пюре, отварным рисом или тушеной фасолью.