Wash the pepper and cut it into several slices, remove seeds if necessary. Wash the apple and zucchini well, cut them into medium slices.
Промойте перец и нарежьте его на несколько долек, по необходимости очистите от семечек. Хорошо промойте яблоко и кабачок, нарежьте их средними дольками.
Pass the zucchini and apple through a meat grinder. Grate the cheese and add it along with the vegetables to the minced meat. Grind the filling again in a meat grinder or blender.
Через мясорубку пропустите кабачок и яблоко. На терке натрите сыр, добавьте его вместе с овощами к фаршу. Еще раз измельчите начинку в мясорубке или блендере.
Add chicken eggs and melted butter to a plate with flour, knead the dough and leave under the film for 30 minutes. Cut the dough into 6x6 squares. Then add the filling and form the tortellini.
В тарелку с мукой добавьте куриные яйца и растопленное сливочное масло, замешайте тесто и оставьте под пленкой на 30 минут. Разрежьте тесто на квадраты 6х6. После чего закладывайте начинку и формируйте тортеллини.
Add tortellini to pre-boiled water and add salt, cook them together with sweet pepper slices for about 10-15 minutes over medium heat, stirring occasionally.
В заранее кипяченную воду добавьте тортеллини и добавьте соли, варите их вместе с дольками сладкого перца примерно 10-15 минут на среднем огне, периодически помешивая.
Serve the tortellini with sour cream sauce. Garnish the dish with fresh herbs.
К тортеллини подайте сметанный соус. Украсьте блюдо свежей зеленью.