Wash the vegetables and peel them as necessary, then finely chop the garlic, carrots and onions. Melt butter in a frying pan and add olive oil.
Помойте овощи и почистите их по необходимости, затем мелко нарежьте чеснок, морковь и лук. Растопите сливочное масло в сковороде и добавьте оливковое.
Place the chopped vegetables in a preheated frying pan with hot oil and fry for about 5-6 minutes over medium heat, stirring occasionally.
На заранее разогретую сковороду с раскаленным маслом отправьте нарезанные овощи и обжаривайте примерно 5-6 минут на среднем огне, периодически помешивая.
Add tomato paste and mix the contents thoroughly with a blender, then add salt and simmer for about 8-9 minutes over medium heat. Then add the ptitim and simmer under a tightly closed lid over medium heat for 20 minutes. When the oil has completely evaporated, add a little water.
Добавьте томатную пасту и перемешайте тщательно блендером содержимое, после чего добавьте соль и тушите около 8-9 минут на среднем огне. Затем добавьте птитим и томите под плотно закрытой крышкой на среднем огне 20 минут. При полном испарении масла, добавьте немного воды.
Sprinkle the dish with plenty of fresh herbs.
Присыпьте блюдо большим количеством свежей зелени.