Before cooking, you need to wash the vegetables and dry them.
Перед готовкой нужно помыть овощи и просушить их.
Jars must be dry and clean. Place them in the oven and preheat it to 120 ⁰C. Leave for 13-15 minutes and turn off.
Банки должны быть сухие и чистые. Поставьте их в духовку и разогрейте её до 120 ⁰С. Оставьте на 13-15 минут и выключите.
Peel all the vegetables, cut into small cubes and place in a deep bowl.
Все овощи очистите, нарежьте небольшим кубиком и выложите в глубокую миску.
Add butter, salt and sugar to vegetables.
Добавьте к овощам масло, соль и сахар.
Mix the vegetables thoroughly.
Тщательно перемешайте овощи.
Then place the vegetables in a saucepan or saucepan. Simmer for 30-35 minutes.
Затем выложите овощи в сотейник или кастрюлю. Тушите в течение 30-35 минут.
Add vinegar to the vegetables and simmer for 2-3 minutes. Place the vegetables in a portioned jar and let it brew for 2-3 days in a cool, dark place. Bon appetit!
Добавьте к овощам уксус и тушите в течение 2-3 минут. Овощи выложите в порционную банку, дайте настояться в течение 2-3 дней в темном прохладном месте. Приятного аппетита!
Serve the appetizer with sunflower oil flavored with seeds.
Подавайте закуску с подсолнечным маслом с ароматом семечек.