Wash the meat and dry thoroughly, then cut into medium slices. Peel the onion and chop it. Also chop the green onions for serving.
Помойте мясо и тщательно обсушите, затем нарежьте средними дольками. Лук очистите от шелухи и измельчите. Также нарежьте зеленый лук для подачи.
Place the meat in a preheated wok and fry it for 6-7 minutes over medium heat until golden brown. Add chopped onion and tomato paste to the meat, add a little water and simmer for about 5 minutes over medium heat.
В разогретый вок отправьте мясо и обжаривайте его 6-7 минут на среднем огне до золотистой корочки. Добавьте измельченный лук и томатную пасту к мясу, залейте все немного водой и тушите около 5 минут на среднем огне.
Pour in the bird meat and add water again, lightly sprinkle with salt, stir in black pepper and leave to simmer under the lid closed for 15 minutes over medium heat.
Всыпьте птитим и залейте еще раз водой, слегка присыпьте солью, черным перцем перемешайте и оставьте тушиться под закрытой крышкой 15 минут на среднем огне.
Garnish the poultry pasta with meat with a little green onion.
Украсьте пасту птитим с мясом небольшим количеством зеленого лука.