Mix 10 g tarragon, salt, ½ tsp thyme and pepper thoroughly in a mortar or deep small bowl. Wash the meat, clean it of the fatty film if necessary, tie the beef with culinary thread so that the meat does not lose its shape during cooking.
Тщательно перемешайте в ступке или в глубокой маленькой миске 10 г эстрагона, соль, ½ ч.л тимьяна и перец. Помойте мясо, очистите его от жировой пленки по необходимости, перевяжите говядину кулинарной нитью, чтобы мясо при готовке не потеряло форму.
Lightly brush the tenderloin with oil and thoroughly rub the spices from the mortar into it, leave the meat to marinate for at least 10 minutes. Peel the onion and chop it finely, fry until golden brown for 1-2 minutes over medium heat. After time, add ½ tsp. tarragon and ½ tsp. thyme, also add rice vinegar and simmer it for about 5 minutes over high heat, stirring constantly.
Слегка смажьте вырезку маслом и как следует вотрите в нее специи из ступки, оставьте мясо мариноваться минимум на 10 минут. Очистите лук от шелухи и мелко его нарежьте, обжаривайте до золотистой корочки 1-2 минуты на среднем огне. По истечении времени добавьте ½ ч.л. эстрагона и ½ ч.л. тимьяна, также добавьте рисовый уксус и выпаривайте его примерно 5 минут на сильном огне, постоянно помешивая.
Add wine and broth, evaporate the resulting mixture for about 5 minutes over high heat, then pour in the cream and cook the sauce for another 8 minutes, stirring occasionally.
Добавьте вино и бульон, полученную смесь выпаривайте около 5 минут на сильном огне, затем влейте сливки и готовьте соус еще 8 минут, периодически помешивайте.
Place the meat on a preheated grill and fry it until crisp on all sides. It will take approximately 7-8 minutes per side. After this, turn the meat over to the side where there are no coals and fry it over indirect heat with the lid tightly closed for about 20-25 minutes. When done, wrap the beef in foil and let it rest for 10 minutes.
На заранее разогретый гриль отправьте мясо и обжарьте его со всех сторон до корочки. Понадобится примерно 7-8 минут на одну сторону. После этого переверните мясо на сторону, где нет углей и жарьте его на непрямом жару с плотно закрытой крышкой около 20-25 минут. По готовности заверните говядину в фольгу и дайте ей полежать 10 минут.
Serve the meat with fresh vegetables or baked potatoes, as well as herbs.
Подайте к мясу свежие овощи или запеченный картофель, а также зелень.