Wash the tenderloin thoroughly and pat dry with paper towels, then make small slits in it for the garlic. Sprinkle the meat with seasonings and salt and rub them in well. Peel the garlic and cut it into medium slices, then fill the holes made in the meat with it. Wash and peel the vegetables, cut the onion into half rings and the carrots into medium circles. Also place onion pieces into the cuts in the meat.
Тщательно помойте вырезку и обсушите ее бумажными полотенцами, затем сделайте в ней небольшие надрезы для чеснока. Присыпьте мясо приправами и солью, хорошо их вотрите. Очистите чеснок от шелухи и нарежьте его на средние дольки, после чего заполните им проделанные отверстия в мясе. Помойте и почистите овощи, лук нарежьте полукольцами, а морковь — средними кружочками. Кусочки лука также положите в надрезы на мясе.
Brush the meat with vegetable oil and leave to marinate for 60 minutes. After the time has passed, place the beef, onions and carrots into the baking sleeve. Leave a little space in the sleeve and tie the ends.
Смажьте мясо растительным маслом и оставьте мариноваться на 60 минут. По истечении времени в рукав для запекания положите говядину, лук и морковь. Оставьте немного пространства в рукаве и завяжите его кончики.
Place the sleeve with the tenderloin in the pan or place it on a baking sheet. To prevent the baking surface and the meat from burning, pour in a little water and leave the meat to bake in the oven for 60 minutes at 200 ℃.
Поместите рукав с вырезкой в форму или положите на противень. Для того, чтобы поверхность для выпекания и мясо не пригорало, влейте немного воды и оставьте выпекаться мясо в духовке на 60 минут при 200 ℃.
Serve grains and fresh vegetables with the meat. Also garnish the beef with a sprig of rosemary.
Подайте к мясу крупу и свежие овощи. Также украсьте говядину веточкой розмарина.