Wash the quince, cut in half, get rid of the seeds. Inspect the carcasses for the presence of spots and bluishness: fresh meat should not have these signs. Wash them and dry them with a kitchen towel.
Вымойте айву, разрежьте пополам, избавьтесь от семян. Осмотрите тушки на присутствие пятен и синюшности: свежее мясо не должно иметь этих признаков. Помойте их и высушите кухонным полотенцем.
Cut the quince into small cubes. Carefully stuff the carcasses with it. Season with salt and pepper evenly.
Нарежьте айву на маленькие кубики. Аккуратно нафаршируйте ею тушки. Равномерно посолите и поперчите.
Wrap each quail in bacon depending on the quantity available. Preheat oven to 220°C.
Обверните каждую перепелку беконом в зависимости от имеющегося количества. Разогрейте духовку до 220 °C.
Place the carcasses in a baking dish and pour in a small amount of water. Wrap tightly with foil and place in the oven for 30 minutes. Next, remove the foil and bake for another 5-10 minutes until crispy and golden brown.
Положите тушки в форму для запекания и влейте небольшое количество воды. Плотно заверните фольгой и поставьте в духовку на 30 минут. Далее снимите фольгу и запекайте еще в течение 5-10 минут до хрусткой золотистой корочки.
Serve the dish hot, sprinkled with herbs if desired.
Подавать блюдо к столу горячим, присыпав по желанию зеленью.