2 hours before cooking, remove the venison and let it come to room temperature. Wash the meat, remove films and veins.
За 2 часа до готовки достаньте оленину и дайте согреться при комнатной температуре. Вымойте мясо, очистите от пленок и жилок.
Cut the venison into portions and season with salt and pepper on each side. Grease a frying pan with oil, add the venison, sprinkle with pine nuts and sugar.
Нарежьте оленину на порционные стейки, посолите и поперчите с каждой стороны. Смажьте сковороду маслом, положите туда оленину, посыпьте кедровыми орешками и сахаром.
Sprinkle lingonberries and a little rosemary on top, pour in cognac. Bring the contents of the container to a boil, and then turn the heat to low. Cover with a lid and simmer for 3 hours.
Насыпьте сверху бруснику и немного розмарина, влейте коньяк. Доведите до кипения содержимое емкости, а после поставьте огонь на минимум. Накройте крышкой и тушите на протяжении 3 часов.
After 3 hours, turn off the gas and leave the meat for 10 minutes without opening the lid.
По истечении 3 часов выключите газ и оставьте мясо на 10 минут, не открывая крышку.
Garnish the serving with rosemary. pine nuts and lingonberries.
Украсьте порцию розмарином. кедровыми орешками и ягодами брусники.