Check quail carcasses for freshness. Wash the apples and remove the seeds. Grease a baking container with sunflower oil.
Проверьте тушки перепелок на свежесть. Вымойте яблоки, извлеките семечки. Смажьте емкость для запекания подсолнечным маслом.
Mix soy sauce, pepper and spices in a deep bowl. Place the carcasses in the marinade and leave in the refrigerator for 30 minutes.
Смешайте соевый соус, перец и специи в глубокой чашке. Положите тушки в маринад и оставить на 30 минут в холодильнике.
Cut the apples into small cubes and stuff the carcasses with them.
Нарежьте на небольшие кубики яблоки и нафаршируйте ими тушки.
Preheat the oven to 200°C, place the quails in a baking dish and place in the oven. Bake for 30 minutes.
Разогрейте духовой шкаф на 200 °C, выложите перепелок в емкость для запекания и поставьте в духовку. Выпекайте в течение 30 минут.
5 minutes before cooking, turn on the fan to ensure a crispy crust.
За 5 минут до приготовления включите обдув, чтобы задать хрустящую корочку.
Serve with any side dish or vegetable salad, sprinkled with herbs.
Подавайте с любым гарниром или овощным салатом, присыпав зеленью.