Check the freshness of the meat: a fresh carcass should not have an unpleasant odor or stains. Wash and peel the potatoes, cut into large cubes. Peel the garlic. Cut the onion into thin half rings. Grate the cheese on a large grater.
Проверьте свежесть мяса: свежая тушка не должна иметь неприятный запах и пятна. Помойте и почистите картофель, нарежьте крупными кубиками. Очистите чеснок от шелухи. Нарежьте лук тонкими полукольцами. Натрите сыр на большой терке.
Grease a multicooker bowl with sunflower oil, place potatoes in it, evenly salt and pepper them. Turn on the "Bake" program on the dashboard and set the timer for 60-70 minutes.
Чашу от мультиварки смажьте подсолнечным маслом, положите в нее картофель, равномерно посолите и поперчите его. Включите программу «Выпечка» на приборной панели и поставьте таймер на 60-70 минут.
Mix ketchup, sour cream, mayonnaise and chopped garlic. 20 minutes after setting the timer, place the quail on the potatoes so that the carcasses are in contact with the bottom of the multicooker. Brush everything with the resulting sauce and sprinkle with Provençal herbs.
Смешайте кетчуп, сметану, майонез и нарезанный чеснок. Через 20 минут после установки таймера положите перепелу на картофель, чтобы тушки соприкасались с дном мультиварки. Смажьте все получившимся соусом и посыпьте прованскими травами.
After 10 minutes, sprinkle the quail with chopped onions and peppers. 5 minutes before readiness, sprinkle with cheese.
Через 10 минут посыпьте перепелок нарезанными луком и перцем. За 5 минут до готовности присыпьте сыром.
The vegetables with which the meat was cooked serve as a side dish, but you can add boiled rice to this. Don't forget to sprinkle with fresh herbs and serve the dish immediately.
Овощи, с которыми готовилось мясо, выполняют функцию гарнира, но можно добавить к этому отварной рис. Не забудьте посыпать свежей зеленью и подавайте блюдо сразу на стол.