Wash and peel the vegetables. Cut the onion into half rings, chop the celery and garlic, and grate the carrots into thin strips. Cut the mozzarella into slices.
Помойте и почистите овощи. Лук нарежьте полукольцами, сельдерей и чеснок измельчите, а морковь - тонкой соломкой или натрите. Моцареллу нарежьте кружочками.
Fry the onion, garlic, carrots and celery until the onion turns golden. This will take approximately 10 minutes. Transfer vegetables to a plate. Add minced meat, chili pepper and oregano to the same pan. Fry for 5 minutes until characteristic brown color.
Обжарьте лук, чеснок, морковь и сельдерей, пока лук не приобретет золотистый цвет. На это уйдет примерно 10 минут. Переложите овощи в тарелку. В эту же сковороду добавьте фарш, перец чили и орегано. Жарьте 5 минут до характерного коричневого цвета.
Place the fried vegetables in the frying pan with the minced meat. Add tomato paste, tomatoes in their own juice, oregano and sugar. Pour in water and mix thoroughly. Simmer the sauce for 45 minutes without a lid.
Положите обжаренные овощи в сковороду к фаршу. Добавьте томатную пасту, томаты в собственном соку, орегано и сахар. Влейте воду и тщательно перемешайте. Тушите соус 45 минут без крышки.
While the sauce is simmering, cook the gnocchi according to package instructions. When the sauce is ready, add the gnocchi to it and stir gently. Place mozzarella on top and place in the oven for 5 minutes until the cheese melts.
Пока тушится соус, отварите ньокки согласно инструкции на упаковке. По готовности соуса добавьте к нему ньокки и аккуратно перемешайте. Сверху выложите моцареллу и отправьте в духовку на 5 минут до расплавления сыра.
Serve the gnocchi with bolognese hot.
Подавайте ньокки с болоньезе в горячем виде.