Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Remove the stem and seeds from the bell pepper and cut into slices.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, нарежьте ломтиками.
Prepare the marinade. Pour 500 ml of water, vinegar, salt, allspice and ground pepper, and vegetable oil into the pan.
Приготовьте маринад. В кастрюлю влейте 500 мл воды, уксус, соль, душистый и молотый перец, растительное масло.
Place the peppers in a serving jar and cover with marinade. Let the preparation brew for 2-3 days in a cool, dark place. Bon appetit!
В порционную банку выложите перец и залейте маринадом. Дайте заготовке настояться в течение 2-3 дней в прохладном темном месте. Приятного аппетита!
It will be especially tasty served with unrefined oil.
Особенно вкусная подача получится с нерафинированным маслом.