Wash the meat, dry with a paper towel and cut into cubes. Peel and wash the vegetables, finely chop the onion, grate the carrots on a coarse grater. Cut potatoes and peppers into cubes.
Вымойте мясо, оботрите бумажной салфеткой и нарежьте кубиками. Очистите и вымойте овощи, мелко нарежьте лук, натрите морковь на крупной терке. Картофель и перец нарежьте кубиками.
Pour vegetable oil into the casserole and place over medium heat. Once the oil is hot, add the meat cubes and fry until golden brown. Add onion and tomato paste to the meat, stir and fry for another 2-3 minutes.
Влейте в гусятницу растительное масло и поставьте на средний огонь. После того как масло разогреется, добавьте кубики мяса и обжаривайте до появления румяной корочки. Добавьте к мясу лук, томатную пасту, перемешайте и обжаривайте еще 2-3 минуты.
Pour water into the goose pan, add salt and pepper, and stir. After this, leave to simmer for 1.5 hours over low heat. While extinguishing, check the liquid level and add water if necessary.
Влейте в гусятницу воду, посолите, поперчите, перемешайте. После этого оставьте тушиться на 1,5 часа на слабом огне. Во время тушения проверяйте уровень жидкости, при необходимости долейте воды.
After 1.5 hours, add potatoes, carrots and peppers to the stew and continue to simmer for 20 minutes. Then add the beans and keep on fire for another 15 minutes.
Через 1,5 часа добавьте в гусятницу картофель, морковь и перец и продолжайте тушить в течение 20 минут. Затем всыпьте фасоль и держите на огне еще 15 минут.
Place the prepared dish in portions on plates and garnish with fresh parsley or dill on top. You can also add more broth and serve as a thick soup.
Приготовленное блюдо разложите порционно по тарелкам, сверху украсьте свежей петрушкой или укропом. Можно также добавить побольше бульона и подавать в качестве густого супа.