Wash the meat, trim off all the fat and remove thin films. Wash and peel all vegetables. Cut potatoes, bell peppers, chili peppers, onions into slices, and carrots into thin strips.
Мясо помойте, срежьте весь жир и удалите тонкие пленки. Помойте и почистите все овощи. Картофель, болгарский, чили перец, репчатый лук нарежьте кружочками, морковь — тонкими полосками.
Melt lard in a large saucepan, add onions, carrots and simmer until half cooked. The carrots should be soft and the onions should be translucent.
В большой кастрюле растопите сало, добавьте лук, морковь и тушите до полуготовности. Морковь должна стать мягкой, а лук — полупрозрачным.
Cut the venison into small cubes, add to the same pan and sprinkle with spices. Add salt and sugar to taste.
Оленину, нарежьте небольшими кубиками, добавьте в ту же кастрюлю и посыпьте специями. Соль и сахар всыпьте по вкусу.
Add potatoes, bell peppers and chili peppers along with tomatoes, diluting everything with juice from the jar. Simmer for about 1 hour until done.
Картофель, болгарский и чили перцы добавьте вместе с томатами, разбавив все соком из банки. Тушите примерно 1 час до готовности.
The prepared stew can be served in round bread. To do this, cut a circle in the bread and remove the pulp. Place vegetables and meat inside, garnish with herbs and serve hot.
Приготовленное рагу можно подать в круглом хлебе. Для этого вырежьте в хлебе кружок и выньте мякоть. Положите внутрь овощи с мясом, украсьте зеленью и подавайте на стол горячим.