Wash the quail carcasses and pat dry with a paper towel or napkin. To make the quails roast better, cut the birds, making them flatter, the carcasses should “open up”. It will be more convenient to thread flat carcasses onto a skewer. Peel and finely chop the garlic, mix it with olive oil in a separate container.
Вымойте тушки перепелов, промокните бумажным полотенцем или салфеткой. Чтобы перепела лучше прожарились, разрежьте птиц, сделав их более плоскими, тушки должны «раскрыться». Плоские тушки будет удобнее нанизывать на шампур. Очистите и мелко нарежьте чеснок, смешайте его с оливковым маслом в отдельной емкости.
Spread the resulting sauce over all the carcasses. Leave the quail to marinate for 1 hour. If possible, leave for a longer time.
Полученным соусом намажьте все тушки. Оставьте мариноваться перепелов в течение 1 часа. Если есть возможность, оставьте на более продолжительное время.
Thread the marinated carcasses onto a skewer. It is best to use two skewers at once for one carcass, so the quail will definitely not fall off during cooking. Keep the bird on the coals until a golden brown crust appears, then remove from the skewers.
Замаринованные тушки нанизывайте на шампур. Лучше всего использовать для одной тушки сразу два шампура, так перепела точно не свалятся во время приготовления. Держите птицу на углях до появления румяной коричневой корочки, после чего снимите с шампуров.
For an interesting presentation of quail, use wooden boards, carefully place the birds on them and add sprigs of your favorite herbs, for example, parsley, onion, basil, for brightness.
Для интересной подачи перепелов используйте деревянные доски, аккуратно выложите на них птиц и добавьте к ним для яркости веточки любимой зелени, например, петрушки, лука, базилика.