Thaw the carcasses in a room temperature room if they were frozen. Check the quail for freshness; it should not smell unpleasant. Peel the garlic.
Разморозьте тушки в помещении с комнатной температурой, если они были заморожены. Проверьте перепелок на свежесть, она не должна неприятно пахнуть. Очистите чеснок.
Mix sour cream, salt, pepper, chopped garlic and herbs. Mix thoroughly.
Смешайте сметану, соль, перец, накрошенный чеснок и травы. Тщательно перемешайте.
Coat the quails with sauce, place them in a deep container, cover with film and leave for 30 minutes.
Обмажьте перепелок соусом, положив в глубокую тару, накройте пленкой и оставьте на 30 минут.
Transfer the carcasses to a baking dish and pour the remaining marinade on top. Preheat oven to 200°C. Cover the pan with foil, pressing down the sides.
Переложите тушки в форму для запекания и сверху полейте оставшимся маринадом. Разогрейте духовку до 200 °C. Накройте форму фольгой, приминая бортики.
Bake for 20 minutes, then remove the foil and bake for another 20 minutes until the crust is golden brown.
Запекайте в течение 20 минут, после этого снимите фольгу и держите еще 20 минут, чтобы придать корочку золотистого цвета.
This dish goes well with a side dish of boiled potatoes or spaghetti. Don't forget to sprinkle some fresh herbs or chopped green onions on top.
К этому блюду подойдет гарнир из отварного картофеля или спагетти. Не забудьте посыпать сверху свежей зеленью или нарезанным зеленым луком.