Wash the meat, pat dry with a napkin, remove films and cut into medium-sized pieces. Rub the meat with salt and pepper, add rosemary and leave to marinate for a while. Peel the pumpkin and remove seeds, cut the pulp into squares. Wash the spinach and separate the stems. Wash the lingonberries and mash with a masher or fork.
Вымойте мясо, промокните салфеткой, очистите от пленок и нарежьте на куски среднего размера. Натрите мясо солью, перцем, положите розмарин и оставьте мариноваться на некоторое время. Тыкву очистите от кожуры и семечек, нарежьте мякоть квадратиками. Шпинат вымойте и отделите стебли. Бруснику промойте и разомните толкушкой или вилкой.
Place the pumpkin in a saucepan, add water and cook for 10 minutes, it should become soft. After this, drain the liquid, add salt and black pepper, cream to the pumpkin, and puree with a blender. Cook over low heat until pureed, stir.
Тыкву положите в кастрюлю, залейте водой и варите в течение 10 минут, она должна стать мягкой. После этого слейте жидкость, добавьте к тыкве соль и черный перец, сливки, пробейте блендером. Варите на маленьком огне, пока не получится пюре, перемешайте.
Place lingonberries in a saucepan or small saucepan, add butter, sugar, cinnamon, ginger, a sprig of rosemary, and wine. After boiling, cook for 5 minutes over low heat. Whisk some of the sauce until smooth in a blender, then return it and stir. Boil some water in a saucepan and place the spinach leaves in the boiling water for 1 minute, then remove from the water.
В сотейник или небольшую кастрюлю положите бруснику, добавьте сливочное масло, сахар, корицу, имбирь, веточку розмарина, вино. После закипания варите в течение 5 минут на медленном огне. Часть соуса взбейте до однородной массы в блендере, затем верните обратно и перемешайте. Вскипятите в кастрюле немного воды и опустите листья шпината в кипящую воду на 1 минуту, затем достаньте из воды.
Pour vegetable oil into a frying pan, heat it and add the marinated venison. Fry the meat on each side until golden brown. After roasting, place the venison on a baking sheet and place in the preheated oven. Bake for 10 minutes at 190°C.
В сковороду налейте растительное масло, разогрейте и положите замаринованную оленину. Обжарьте мясо с каждой стороны до появления румяной корочки. После обжаривания выложите оленину на противень и поставьте в разогретую духовку. Запекайте в течение 10 минут при температуре 190 °C.
For a beautiful presentation, use a large white plate. Gently spoon the pumpkin puree, spinach, berry sauce and then the venison over it. You can decorate the top with a few lingonberries.
Для красивой подачи используйте большую белую тарелку. Аккуратно выложите на нее тыквенное пюре, шпинат, ягодный соус и затем оленину. Сверху можно украсить несколькими ягодами брусники.