Wash the meat, peel the venison from films and cut into pieces. Separate the dill sprigs from the stems, rinse thoroughly, and chop. Grease a baking dish with vegetable oil. Line a baking pan with parchment paper.
Мясо помойте, оленину очистите от пленок и нарежьте на кусочки. Веточки укропа отделите от стеблей, тщательно промойте, измельчите. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Застелите форму для запекания пергаментной бумагой.
Pass the venison and pork through a meat grinder, add beaten eggs, salt, pepper and mix thoroughly.
Пропустите оленину и свинину через мясорубку, добавьте взбитые яйца, соль, перец и тщательно перемешайте.
Preheat oven to 170°C. Make cutlets from the minced meat and place in the prepared baking dish, brush with mayonnaise. Place the cutlets in the oven and bake until done, 20-30 minutes.
Разогрейте духовку до 170 °C. Из фарша слепите котлеты и выложите в подготовленную форму для запекания, смажьте майонезом. Поставьте котлеты в духовку и запекайте до готовности 20-30 минут.
A good addition to homemade cutlets would be boiled rice, mashed potatoes or vegetables. Sprinkle the dish with fresh herbs.
Хорошим дополнением к домашним котлетам станут отварной рис, картофельное пюре или овощи. Посыпьте блюдо свежей зеленью.