Wash the meat, dry it with a paper napkin or towel, remove the films. Preheat oven to 180°C. You can also prepare the sauce in advance: to do this, mix honey and horseradish in a separate container, and if desired, add finely chopped herbs to the sauce.
Вымойте мясо, обсушите бумажной салфеткой или полотенцем, удалите пленки. Разогрейте духовку до 180 °C. Также заранее можно приготовить соус: для этого в отдельной емкости смешайте мед и хрен, при желании добавьте в соус мелко нарезанную зелень.
Sprinkle salt, black pepper, thyme on a sheet of foil, and pour vegetable oil there. Place the prepared piece of meat on top of the spice and butter mixture and sprinkle the venison with salt, pepper, thyme and rosemary. Wrap the meat in foil, but not too tightly, so that the meat is well cooked.
Насыпьте на лист фольги соль, черный перец, тимьян, налейте туда же растительное масло. Сверху на смесь специй и масла положите подготовленный кусок мяса, присыпьте оленину солью, перцем, тимьяном и розмарином. Заверните мясо в фольгу, но не очень плотно, чтобы мясо хорошо пропеклось.
Place the meat in the preheated oven and bake for 1 hour 40 minutes. The baking time can be increased to 2 hours, so the meat will be even softer. After baking, remove the meat from the oven, but do not unwrap the foil immediately, but let it sit for a while.
В разогретую духовку поставьте мясо и запекайте в течение 1 часа 40 минут. Время запекания можно увеличить до 2 часов, так мясо получится еще более мягким. После запекания достаньте мясо из духовки, но не разворачивайте фольгу сразу, а дайте немного полежать.
Serve the venison directly on the sheet of foil in which it was baked. This will make the dish more juicy. Serve the meat with fresh vegetables and herbs.
Подавайте оленину прямо на листе фольги, в которой она запекалась. Это позволит сделать блюдо более сочным. К мясу подайте свежие овощи и зелень.