Wash meat and vegetables thoroughly. Cut the beef across the grain into medium pieces measuring 3x3 cm. Peel and chop the vegetables.
Тщательно вымойте мясо и овощи. Нарежьте говядину поперек волокон на средние кусочки размером 3х3 см. Почистите и нарежьте овощи.
Turn on the multicooker in the “Baking” mode for 45 minutes. Add vegetable oil to the bowl and let it heat up. Fry the meat until golden brown.
Включите мультиварку в режим «Выпечка» на 45 минут. Добавьте в чашу растительное масло и дайте ему нагреться. Обжарьте мясо до появления румяной корочки.
Add onions and carrots to the meat and stir. Fry with the lid open until the end of the program, stirring occasionally.
Добавьте к мясу лук, морковь и перемешайте. Жарьте с открытой крышкой до окончания программы, иногда помешивая.
Place tomatoes and peppers in a multicooker bowl. Salt and add spices. Stir the dish, close the lid and turn on the “Stew” program for 60 minutes. There is no need to add water, because... the vegetables will give enough juice.
Выложите в чашу мультиварки помидоры и перец. Посолите и добавьте специи. Перемешайте блюдо, закройте крышку и включите программу «Тушение» на 60 минут. Воду добавлять не нужно, т.к. овощи дадут достаточно сока.
After 40-50 minutes of simmering, check the meat for doneness. If it does not seem soft enough, continue cooking until the end of the program.
Спустя 40-50 минут тушения проверьте мясо на готовность. Если оно кажется недостаточно мягким, продолжайте готовить до окончания программы.
Serve the cooked beef with mashed potatoes and pickled cucumbers.
Подайте готовую говядину с картофельным пюре и маринованными огурчиками.