Cut the meat and soak it for 6-8 hours in clean water; you can first acidify it with vinegar. You can soak the meat in the refrigerator. Clean the venison from films and remove the fat layer. Wash the vegetables.
Нарежьте мясо и замочите его на 6-8 часов в чистой воде, предварительно ее можно подкислить уксусом. Можно вымачивать мясо в холодильнике. Очистите оленину от пленок, удалите жировую прослойку. Помойте овощи.
Cut the carrots into large pieces, cut the onion into medium cubes. Place them in one bowl and stir. Place a small amount of vegetables into the slow cooker, then place some meat on top, add salt and black pepper. Alternating the steps in this way, place all the other products in the bowl in layers. Carefully fill with water.
Нарежьте морковь крупными кусочками, лук нарежьте средними кубиками. Положите их в одну миску, перемешав. Насыпьте в мультиварку небольшое количество овощей, затем выложите сверху немного мяса, добавьте соль и черный перец. Чередуя таким образом действия, выложите в чашу все остальные продукты слоями. Аккуратно залейте водой.
Turn on the multicooker, select the “Stew” mode, set the timer for 90-120 minutes.
Включите мультиварку, выбрать следует режим «Тушение», выставьте таймер на 90-120 минут.
Place the venison and vegetables on plates, sprinkle with fresh chopped herbs and grated Parmesan.
Разложите оленину с овощами по тарелкам, присыпьте свежей измельченной зеленью и тертым пармезаном.