Wash and dry the potatoes thoroughly, peel the mushrooms and onions. Wash and chop the parsley.
Хорошенько помойте, обсушите картошку, почистите грибы, лук. Помойте и нарежьте петрушку.
Bake the prepared potatoes in the oven at 200 °C for about 60 minutes. While the potatoes are baking, cut the onions into half rings and the mushrooms into slices.
Подготовленную картошку запеките в духовке при температуре 200 °C примерно 60 минут. В то время как картошка запекается, лук нарежьте полукольцами, а грибы – пластинами.
When the potatoes are ready, remove them from the oven, carefully peel them, and mash them into a puree. Make sure that no lumps form. Add salt, pepper, nutmeg to taste.
Когда картошка будет готова, достаньте ее из духовки, аккуратно почистите, разомните в пюре. Следите, чтобы не образовались комочки. Добавьте соли, перца, мускатного ореха по вкусу.
Begin to carefully add flour. Add flour until the dough is airy and should easily come away from your hands. Roll out the resulting dough into sausage shapes, then cut them into small pieces.
Начините аккуратно добавлять муку. Муку вводите до тех пор, пока тесто не получится воздушным, при этом оно должно легко отставать от рук. Раскатайте полученное тесто в форме колбасок, затем нарежьте их на небольшие кусочки.
Prepare a pan with water, add salt, and put on fire. Place the gnocchi in boiling water and cook for about 4 minutes until tender. Place the frying pan on the fire, pour in vegetable oil, and heat it well. Fry the gnocchi until golden brown.
Подготовьте кастрюлю с водой, посолите, поставьте на огонь. Бросьте ньокки в закипевшую воду, варите около 4 минут до готовности. Поставьте сковородку на огонь, налейте растительное масло, хорошо его прогрейте. Обжарьте ньокки до образования золотистого цвета.
Fry the onion, then add the mushrooms, fry them along with the onion. When the liquid has completely evaporated, add sour cream and stir. Add gnocchi to the cooked mushrooms, sprinkle with chopped herbs, and stir carefully.
Обжарьте лук, затем добавьте грибы, жарьте их вместе с луком. Когда жидкость полностью выпарится, добавьте сметану, перемешайте. К приготовленным грибам положите ньокки, посыпьте измельченной зеленью, осторожно перемешайте.
Serve the gnocchi in deep bowls, grate some Parmesan cheese on top and garnish with fresh herbs.
Подайте ньокки в глубоких тарелках, сверху натрите немного сыра пармезан и украсьте свежей зеленью.