Wash the carcasses, open them, cutting them along the ridge. Squeeze the juice from the lime. Preheat the grill.
Вымойте тушки, раскройте их, разрезав по хребту. Выдавите сок из лайма. Разогрейте гриль.
Season the bird evenly with ground black pepper and salt. Place the carcass in the refrigerator and marinate it for 120 minutes to a day.
Равномерно натрите птицу молотым черным перцем и солью. Положите тушку в холодильник и маринуйте ее от 120 минут до суток.
Remove the marinated carcass from the refrigerator to room temperature 2 hours before cooking.
Достаньте замаринованную тушку из холодильника в помещение с комнатной температурой за 2 часа до готовки.
Cut off the top of the garlic, but do not peel it. Season the exposed portion with salt and pepper and place on the grill until tender.
Срежьте верхушку чеснока, но не чистите его. Посолите и поперчите открытую часть и положите в гриль до достижения мягкости.
Place the carcasses on the preheated grill and cook for 6 minutes on each side.
Положите тушки на разогретый гриль и жарьте по 6 минут с каждой стороны.
The carcasses have already been portioned, all that remains is to pour lime juice over them and serve with baked garlic.
Тушки уже порционно разделены, остается только полить их соком лайма и подать с печеным чесноком.