Wash the tenderloin thoroughly and dry with a paper towel. Peel the garlic, pass it through a press or finely chop it. Grind the marjoram. Preheat oven to 180°C. Cover a baking sheet with foil.
Тщательно помойте вырезку, обсушите бумажным полотенцем. Почистите чеснок, пропустите его через пресс или мелко нарежьте. Майоран измельчите. Разогрейте духовку до 180 °C. Противень застелите фольгой.
Grease foil with 1 tbsp. oil and place the tenderloin. Mix garlic, thyme, marjoram, pepper and salt. Rub beef with 2 tbsp. butter and a mixture of spices.
Смажьте фольгу 1 ст.л. масла и выложите вырезку. Смешайте чеснок, тимьян, майоран, перец и соль. Натрите говядину 2 ст.л. масла и смесью пряностей.
Wrap the meat in foil and place in a preheated oven for 70 minutes. 10-15 minutes before cooking, open the foil and bake again until golden brown.
Заверните мясо в фольгу и отправьте в разогретую духовку на 70 минут. За 10-15 минут до готовности раскройте фольгу и снова отправьте запекаться до образования румяной корочки.
Serve the beef pieces along with fresh vegetables, a sprig of rosemary and berry sauce.
Подавайте кусочки говядины вместе со свежими овощами, веточкой розмарина и ягодным соусом.