Wash the potatoes and put them in a saucepan. Peel the onions and cut into cubes. Pass the garlic through a press or grate. Rinse the basil with water and chop.
Картофель помойте и положите в кастрюлю. Очистите репчатый лук и нарежьте кубиками. Чеснок пропустите через пресс или натрите. Базилик промойте водой и измельчите.
Pour cold water over the potatoes, add salt and put on fire. Bring to a boil, reduce heat and simmer for another 30-35 minutes until tender. Drain the water and cool slightly. Peel the potatoes, mash with egg and ground pepper.
Залейте картофель холодной водой, посолите и поставьте на огонь. Доведите до кипения, убавьте огонь и варите еще 30-35 минут до готовности. Слейте воду и чуть-чуть остудите. Очистите картофель от кожуры, разомните с яйцом и молотым перцем.
Add flour to puree and knead until smooth. Divide the mass into 4 parts, make “sausages” and cut into small cubes, “dusting” with flour.
Добавьте муку в пюре и замесите до однородной консистенции. Разделите массу на 4 части, сделайте «колбаски» и нарежьте на маленькие кубики, «припудрив» мукой.
In a separate pan, fry the onions in hot olive oil. Add the garlic and continue stirring, fry for a couple more minutes. Then add tomato sauce, basil, dry oregano, stir and leave to simmer over low heat for 5-10 minutes.
В отдельной сковороде обжарьте репчатый лук на разогретом оливковом масле. Добавьте чеснок и продолжая помешивать, жарьте еще пару минут. Затем добавьте томатный соус, базилик, сухой орегано, перемешайте и оставьте тушиться на медленном огне на 5-10 минут.
Boil the prepared gnocchi in water. When the gnocchi floats, drain the water, reserving some for the sauce.
Отварите подготовленные ньокки в воде. Когда ньокки всплывут, слейте воду, оставив немного для соуса.
Sprinkle potato gnocchi with grated Parmesan cheese.
Посыпьте картофельные ньокки тертым пармезаном.