Select ingredients for tortellini by weight - flour, three types of cheese. Wash the lemon, dry and grate the zest. Wash the greens and chop them.
Отберите продукты на тортеллини по весу – муку, три вида сыра. Помойте лимон, обсушите и натрите цедру. Помойте зелень и нарежьте ее.
Add salt to flour and beat in 1 egg. Stir and knead the dough for 2 minutes until it comes together into a ball. Leave it to rest for 5-10 minutes for the gluten to react.
В муку всыпьте соль и вбейте 1 яйцо. Размешайте и 2 минуты замешивайте тесто, пока оно не соберется в клубок. Оставьте его отдохнуть на 5-10 минут для реакции клейковины.
Make the filling. Mix chopped parsley, grated mozzarella and Parmesan cheese, and zest. Add the yolk of one egg, mix.
Сделайте начинку. Смешайте нарезанную зелень петрушки, натертые сыр моцарелла и пармезан, цедру. Добавьте желток одного яйца, перемешайте.
Knead the dough for at least 5 minutes, roll out into a thin layer no more than 1 cm thick. Cut into sectors the size of the tortellini, put the filling on each. Roll into a scarf and pinch the edges together, like dumplings. Place the tortellini in boiling salted water. Cook them for 3-5 minutes after they float.
Вымесите тесто не менее 5 минут, раскатайте в тонкий пласт толщиной не более 1 см. Разрежьте на секторы по размеру тортеллини, на каждый положите начинку. Сверните в косыночку, защепите края, как на пельмени. Отправьте тортеллини в кипящую подсоленную воду. Варите их 3-5 минут после того, как они всплывут.
Place the tortellini in a frying pan with butter, fry them a little, pour in the cream and simmer for 1 minute. Make sure that the cream does not curdle.
Тортеллини высыпьте в сковороду со сливочным маслом, немного их поджарьте, налейте сливки и тушите 1 минуту. Следите, чтобы сливки не свернулись.
Serve tortellini sprinkled with grated Parmesan. Season the dish with herbs. Place a whole sprig of parsley on the side.
Подавайте тортеллини посыпанными тертым пармезаном. Притрусите блюдо зеленью. Сбоку положите целую веточку петрушки.