Prepare all ingredients. Wash and peel fresh vegetables. Clean the pork, wash and dry. Squeeze the lime and orange juice.
Приготовьте все ингредиенты. Свежие овощи помойте, очистите. Свинину зачистите, помойте и обсушите. Выдавите сок лайма и апельсина.
Cut the meat into thin strips. Make the marinade: mix 1/4 cup vinegar, 4 cloves garlic, 0.5 cup orange juice, salt and ground pepper to taste, oregano, cumin and cinnamon. Beat them in a blender and pour over the meat. Cover and refrigerate for 1 hour. After this time, remove from the marinade and fry until golden brown.
Нарежьте мясо тонкими полосками. Сделайте маринад: смешайте 1/4 стакана уксуса, 4 зубчика чеснока, 0,5 стакана апельсинового сока, соль и перец молотый по вкусу, орегано, зиру и корицу. Взбейте их в блендере и залейте мясо. Накройте и поставьте в холодильник на 1 час. По истечению этого времени выньте из маринада и пожарьте до золотистой корочки.
Prepare the salsa. Cut the peppers and champignons into strips, dice the onions and green onions and fry them in olive oil until soft. Finely chop the red onion and chili pepper. Mix them with tomato paste and squeeze the juice of half a lime. Mix.
Приготовьте сальсу. Нарежьте полосками перец и шампиньоны, кубиками - репчатый и зелёный лук и на оливковом масле обжарьте их до мягкости. Нарежьте мелко красный лук и перец чили. Смешайте их с томатной пастой и выжмите сок половины лайма. Смешайте.
Spread one half of the tortilla with sour cream and the other with salsa. Place vegetables and meat. Wrap the tortilla. Use a toothpick to secure.
Одну половину тортильи смажьте сметаной, вторую - сальсой. Выложите овощи и мясо. Заверните лепешку. Используйте для скрепления зубочистку.
Place the fajitas on a baking sheet lined with foil and place in the preheated oven for 5 minutes.
Выложите фахитос на противень, застеленный фольгой, и отправьте в разогретую духовку на 5 минут.
Serve fajitas hot to preserve their special flavors. Place the cakes in a random but beautiful shape. If desired, the dish can be decorated with herbs.
Подавайте фахитос горячим, так сохраняются его особые вкусы. Выложите лепешки в произвольной, но красивой форме. По желанию блюдо можно украсить зеленью.