Prepare all ingredients for tortellini by quantity and weight. Wash and dry the mushrooms. Peel and wash the onion and garlic, lemon. Separate the yolks from the whites.
Приготовьте все продукты для тортеллини по количеству и весу. Помойте и обсушите грибы. Очистите и помойте лук и чеснок, лимон. Отделите желтки от белков.
Prepare the dough. Mix the yolks with flour, knead. If it sticks to your hands, add a little flour, if it crumbles - 1-2 tsp. water. Roll the dough into a ball and set aside to rest for 30-40 minutes.
Подготовьте тесто. Желтки смешайте с мукой, вымешайте. Если будет липнуть к рукам, добавьте немного муки, если крошиться - 1-2 ч.л. воды. Тесто скатайте в шар и уберите на 30-40 минут отдохнуть.
Roughly chop the garlic and mushrooms, place in a blender, grind until smooth, add butter. Fry the resulting mass for 3-4 minutes, cool, and then mix with ricotta. Add lemon zest, salt and pepper to taste.
Нарежьте произвольно чеснок и грибы, отправьте в блендер, измельчите до однородной массы, добавьте масло. Получившую массу поджарьте 3-4 минуты, остудите, а затем смешайте с рикоттой. Добавьте цедру лимона, соль и перец по вкусу.
Roll out the dough into a layer. Use a ring or glass to squeeze out circles. Place the filling in the center of each and brush along the edges with a slightly damp brush. Fold the tortellini in half and seal the edges with your finger. Connect the corners and fasten them too. Cook the finished tortellini in boiling water for 6-7 minutes.
Раскатайте тесто в пласт. Колечком или стаканом выдавите кружки. В центр каждого положите начинку, по краям промажьте слегка влажной кистью. Сложите тортеллини пополам и скрепите края пальцем. Уголки соедините и тоже скрепите. Готовые тортеллини варите в кипящей воде 6-7 минут.
Place tortellini on a plate. Top them with grated cheese to your liking. Add some brightness with a sprig of greenery.
Выложите тортеллини на блюдо. Сверху присыпьте их тертым сыром по своему вкусу. Добавьте яркости веточкой зелени.