Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Peel the eggplants and cut into quarters.
Баклажаны очистите и нарежьте четвертинками.
Cut the tomatoes into slices.
Помидоры нарежьте дольками.
Place eggplant, garlic, bay leaf and black peppercorns on the bottom of a serving jar.
На дно порционной банки выложите баклажан, чеснок, лавровый лист и черный перец горошком.
Pass the tomatoes through a meat grinder.
Помидоры пропустите через мясорубку.
Then place the mashed tomatoes in a saucepan or saucepan, add salt.
Затем выложите протертые помидоры в сотейник или кастрюлю, добавьте соль.
Bring the tomatoes to a boil. Pour hot tomatoes over the eggplants. Let the snack brew for 2-3 days. Bon appetit!
Доведите помидоры до кипения. Залейте баклажаны горячими помидорами. Дайте закуске настояться 2-3 дня. Приятного аппетита!
Eggplants with tomatoes in jars are an excellent vegetarian snack or a complete side dish for meat dishes.
Баклажаны с помидорами в банках — отличная вегетарианская закуска или полноценный гарнир к мясным блюдам.