Pre-sieve the flour needed to prepare the dough. Flour enriched with oxygen will make the dough more tender and soft.
Предварительно просейте муку, необходимую для приготовления теста. Мука, обогащенная кислородом, сделает тесто более нежным и мягким.
Pour olive oil into the sifted flour, add salt, stir in 4 eggs one at a time. If the dough is thick, you can add a few more yolks. Leave to rest for 10-15 minutes.
В просеянную муку влейте оливковое масло, всыпьте соль, поочередно вмешайте 4 яйца. Если тесто густое, можно добавить еще несколько желтков. Оставьте отдыхать на 10-15 минут.
For the filling, finely chop the salmon meat, add ricotta and dried basil to taste, stir.
Для начинки мелко нарежьте мясо лосося, добавьте рикотту и сушеный базилик по вкусу, перемешайте.
Roll out a layer of dough, lay out the filling, cover with another layer, cut into squares. Seal the edges together with your hands or a fork and cook for 10-15 minutes.
Раскатайте пласт теста, выложите начинку, накройте другим пластом, разрежьте на квадраты. Края склейте руками или вилкой, варите 10-15 минут.
In a deep small container, slightly reduce the cream over low heat, add wine, grated Parmesan and spices, cook until the sauce thickens.
В глубокой небольшой емкости немного уварите сливки на маленьком огне, добавьте вино, тертый пармезан и специи, варите, пока соус не загустеет.
Garnish with sauce and parmesan slices. Add fresh herbs if desired.
Украсьте соусом и пластинками пармезана. По желанию добавьте свежую зелень.