Display all products and weigh them. Trim the turkey fillet from chaff and fat, wash and dry.
Выставьте все продукты и взвесьте их. Филе индейки зачистите от плевы, жира, помойте и обсушите.
Add salt and pepper to the flour, gradually pour in water and knead into a stiff dough. Place it in the refrigerator for 30 minutes.
В муку добавьте соль, перец, постепенно влейте воду и замесите крутое тесто. Уберите его в холодильник на 30 минут.
Cut the turkey fillet into small pieces and puree in a blender. Add spices to the minced meat to suit your taste.
Филе индейки нарежьте небольшими кусками и перебейте блендером. Добавьте в фарш специи на ваш вкус.
Roll out the dough into a layer 1 cm thick, cut it into squares. Place on each minced meat.
Тесто раскатайте в пласт толщиной 1 см, разрежьте его на квадратики. Выложите на каждый фарш.
Shape the ravioli into a rectangle. To do this, connect the edges and then use a fork to make patterns. Cook in boiling salted water for 8 minutes.
Слепите равиоли в виде прямоугольника. Для этого соедините края, а затем вилкой сделайте узоры. Варите в кипящей подсоленной воде 8 минут.
Place the ravioli on a plate of contrasting color. Place a bright leaf of salad greens or parsley on the side. Season the dish with chopped green onions. Place sour cream on a plate.
Равиоли выложите на контрастную по цвету тарелку. Сбоку уложите яркий лист салатной зелени или петрушки. Притрусите блюдо нарезанным зеленым луком. Положите на тарелку сметану.