Boil the chicken breast in advance, add a little salt and spices.
Заранее отварите куриную грудку, добавьте немного соли и специй.
Peel the onion, chop it finely, boil the eggs, wash the greens and chop them finely. Cut the cooled chicken breast, add finely chopped onion, herbs, egg, spices, mix everything in one container.
Очистите лук, мелко порежьте его, отварите яйца, промойте зелень и мелко нарежьте их. Остывшую куриную грудку нарежьте, добавьте мелко нарезанный лук, зелень, яйцо, специи, смешайте все в одной таре.
Knead the dough: add sifted flour, add egg, olive oil, salt. Knead the dough, it should be elastic and not stick to your hands.
Замесите тесто: всыпьте просеянную муку, добавьте яйцо, оливковое масло, соль. Вымешайте тесто, оно должно быть эластичным и не липнуть к рукам.
Leave the dough to rest in the refrigerator for a while. Then separate a small part of the dough, roll it out, cut out circles, it is convenient to use a special form for this.
Оставьте тесто полежать на некоторое время в холодильнике. Затем отделите небольшую часть теста, раскатайте ее, вырежьте кружочки, удобно использовать для этого специальную форму.
Add a little filling to each circle, cover with a second circle on top and close tightly using pressure. Cook in salted boiling water for 5-6 minutes.
На каждый кружок добавьте немного начинки, сверху накройте вторым кружком и плотно закройте при помощи надавливания. Варите в подсоленной кипящей воде 5-6 минут.
Serve with a sprinkle of paprika on top for garnish. Supplement with low-fat sour cream, yogurt or cream.
Подавайте, присыпав сверху паприкой для украшения. Дополняйте нежирной сметаной, йогуртом или сливками.