Grate the cheese on a fine grater, wash and dry the dill.
Натрите сыр на мелкой терке, помойте и обсушите укроп.
Finely chop the dill, combine cottage cheese, spices, and grated cheese in one container. Mix the filling thoroughly.
Мелко порежьте укроп, соедините в одной емкости творог, специи, натертый сыр. Тщательно перемешайте начинку.
Prepare the dough. To do this, pour olive oil into the sifted flour, stir, add egg and salt. Knead the dough again, adding flour if necessary. Then cover it with a towel and let it sit for a while, about 15 minutes.
Приготовьте тесто. Для этого в просеянную муку влейте оливковое масло, перемешайте, добавьте яйцо и соль. Еще раз вымесите тесто, при необходимости добавьте муку. Затем накройте его полотенцем и дайте полежать некоторое время, около 15 минут.
Divide the dough into several parts, roll out one large circle using a rolling pin, then cut out several small rectangles, it is convenient to do this using a special form.
Разделите тесто на несколько частей, раскатайте при помощи скалки один большой круг, затем вырежьте несколько небольших прямоугольников, удобно это делать с помощью специальной формы.
Add a little filling to each rectangle, then cover with the same rectangle and seal the edges carefully. Pour the ravioli into salted boiling water. Cook for about 6-8 minutes.
В каждый прямоугольник добавьте немного начинки, затем накройте таким же прямоугольником и тщательно запечатайте края. Всыпьте равиоли в подсоленную кипящую воду. Варите около 6-8 минут.
Serve the ravioli along with tomatoes and other fresh vegetables. Top with sour cream before serving
Подавайте равиоли вместе с помидорами и другими свежими овощами. Перед подачей полейте сметаной