Weigh the required amount of flour, ricotta, butter, sugar and measure out the milk.
Взвесьте нужное количество муки, рикотты, сливочного масла, сахара и отмерьте молоко.
Mix flour with eggs and knead the dough. For an elastic structure, knead it for 10 minutes. After this, set aside to rest for 7-10 minutes.
Смешайте муку с яйцами и замесите тесто. Для эластичной структуры вымешивайте его 10 минут. После этого отставьте на 7-10 минут отдохнуть.
Place the ricotta on a plate, add sugar and vanilla. Stir well.
Рикотту выложите в тарелку, добавьте сахар и ванилин. Хорошо размешайте.
Roll out the dough thinly into one large layer, use a glass to squeeze circles into it, put the filling in each and pinch the edges. Place the ravioli in boiling water and cook for 7-10 minutes.
Тесто раскатайте тонко в один большой пласт, стаканом выдавите в нем кружочки, в каждый положите начинку и защипите края. Отправьте равиоли в кипяток и варите 7-10 минут.
Prepare the sauce in a saucepan. Add butter, sugar, a little nutmeg, 30 g of flour and milk. Mix everything, cook over low heat until the mixture thickens.
В сотейнике приготовьте соус. Добавьте в него масло, сахар, немного мускатного ореха, 30 г муки и молоко. Все смешайте, варите на небольшом огне, пока масса не загустеет.
Place ravioli on a plate. Top them with sauce. Give it a nice bright color if you wish. Arrange seasonal berries in a circle - raspberries, strawberries or blackberries.
Равиоли выложите на тарелку. Сверху полейте их соусом. По желанию придайте ему красивый яркий цвет. Уложите по кругу сезонные ягоды – малину, клубнику или ежевику.