Prepare a set of ingredients for ptitim. Weigh them. Rinse the champignons in running water and dry. Peel the onion and garlic and wash.
Приготовьте набор ингредиентов для птитима. Взвесьте их. Шампиньоны промойте в проточной воде, обсушите. Лук и чеснок очистите от шелухи и помойте.
Cut the champignons into strips, cut the onion and garlic into small cubes.
Шампиньоны нарежьте соломкой, лук с чесноком нарежьте мелким кубиком.
Place the ptitim in boiling water and cook for 10 minutes.
Птитим отправьте в кипящую воду и варите 10 минут.
Fry the champignons, add onion, garlic, and sauté. Then add cream and poultry, bring to readiness. Add basil if desired.
Шампиньоны обжарьте, добавьте лук, чеснок, пассеруйте. Затем добавьте сливки и птитим, доведите до готовности. По желанию добавьте базилик.
Place the poultry on a plate in a neat mound. Add greenery on top in the form of parsley, dill or basil leaves.
Выложите птитим на тарелку аккуратной горкой. Сверху добавьте зелени в виде листьев петрушки, укропа или базилика.