Weigh and measure the required set of ingredients. Wash and dry the mushrooms. Peel and wash the onions.
Взвесьте и отмеряйте необходимый набор ингредиентов. Помойте и обсушите грибы. Очистите и помойте лук.
Cut the champignons into large slices and the onion into cubes.
Шампиньоны нарежьте крупными пластинами, лук – кубиками.
Add oil, onion and mushrooms to the pan. Season with salt and pepper. Fry for 10 minutes.
В кастрюлю добавьте масло, лук и шампиньоны. Приправьте солью и перцем. Обжаривайте 10 минут.
Add sour cream, a glass of boiled water and poultry. Reduce heat and cover the pan with a lid. Cook over medium heat for about 25 minutes.
Добавьте сметану, стакан кипячёной воды и птитим. Уменьшите огонь, накройте крышкой кастрюлю. Готовьте на среднем огне порядка 25 минут.
Place the poultry on a plate. Garnish with chopped vegetables if desired. Add parsley sprigs. Sprinkle with basil if desired.
Выложите птитим на блюдо. Украсьте по желанию овощной нарезкой. Положите веточки петрушки. По желанию посыпьте птитим базиликом.