Wash the meat in advance, cut it into several pieces. Small pieces will marinate faster and cook faster.
Заранее помойте мясо, разрежьте его на несколько кусков. Кусочки, небольшие по размеру, промаринуются быстрее, также и приготовятся.
Prepare the marinade by mixing olive oil, wine, lemon juice, and adding black pepper. Squeeze the juice of oranges and lemon, and also add to the marinade. Pour this mixture over the meat and put it in the refrigerator for a quarter of an hour.
Подготовьте маринад, для этого смешайте оливковое масло, вино, сок лимона, добавьте черный перец. Выдавите сок апельсинов и лимона, также добавьте к маринаду. Залейте этой смесью мясо, положите в холодильник на четверть часа.
Peel and cut the onions and carrots, place on the bottom of the baking sleeve. Grate the garlic on a fine grater and mix with mustard. Rub the meat with spices, then with mustard and garlic. Place it in your sleeve. Bake for 80 minutes and the last 10 minutes with the arm open.
Почистите, порежьте лук и морковь, выложите на дно рукава для запекания. Натрите чеснок на мелкой терке и перемешайте с горчицей. Мясо натрите специями, затем горчицей с чесноком. Выложите в рукав. Запекайте 80 минут и последние 10 минут с открытым рукавом.
Serve the meat as an independent dish; for decoration, add lemon slices, fresh parsley, twigs or finely chopped leaves, and make a simple design with mustard.
Подавайте мясо в качестве самостоятельного блюда, для украшения добавьте дольки лимона, свежую петрушку, веточки или мелко порезанные листья, горчицей сделайте незамысловатый рисунок.