Prepare the necessary vegetables and peel them.
Подготовьте необходимые овощи, очистите их.
Dice the onion, grate the carrots, squeeze the garlic through the device, finely chop the parsley. Heat the oil in a frying pan, sauté the onions and carrots until translucent.
Лук нарежьте кубиком, морковь натрите на терке, чеснок выдавите через девайс, зелень петрушки мелко нарежьте. Разогрейте масло в сковороде, пассируйте лук и морковь до прозрачности.
Add parsley, grated cheese, and spices to the cooled vegetables. Cut the beef tenderloin lengthwise and rub with spices. Place the vegetable and cheese filling into the cut.
В остывшие овощи добавьте зелень петрушки, сыр, натертый на терке, специи. Говяжью вырезку надрежьте вдоль, натрите специями. Выложите начинку из овощей и сыра в разрез.
Bring the edges of the meat together and secure them with twine. Wrap the tenderloin in foil, bake for 40 minutes at 200 °C, then open the foil and bake for another 10 minutes.
Соедините края мяса и зафиксируйте их бечевкой. Заверните вырезку в фольгу, запекайте 40 минут при температуре 200 °C, затем фольгу откройте и выпекайте ещё 10 минут.
Serve beef with fresh vegetables, cucumbers and tomatoes; you can also use ketchup.
Подавайте говядину со свежими овощами, огурцами и помидорами, дополнительно можно использовать кетчуп.