Place the ptitim in boiling water and cook for about 20 minutes until tender. Then drain off the excess liquid.
В кипящую воду опустите птитим и варите его около 20 минут, до готовности. Затем слейте лишнюю жидкость.
Peel the onion and garlic, cut into cubes. Heat the pan, pour in the oil, then after 1-2 minutes add the onion and garlic. Peel the shrimp and add them to the onions.
Очистите лук и чеснок, порежьте кубиками. Разогрейте сковороду, влейте масло, затем, через 1-2 минуты добавьте лук и чеснок. Очистите креветки и добавьте их к луку.
After a few minutes, add the cream, stir, reduce the heat, add the pititim, simmer for about 2 more minutes, then stir and turn off the heat.
Через несколько минут добавьте сливки, перемешайте, уменьшите огонь, добавьте птитим, тушите еще около 2 минут, затем перемешайте и выключите огонь.
Serve the ptitim with bell peppers; if desired, you can add a little herbs or a piece of butter on top to make the taste of the dish softer and juicier.
Подавайте птитим с болгарским перцем, по желанию можно добавить немного зелени или кусочек сливочного масла сверху, чтобы сделать вкус блюда более мягким и сочным.