Wash and dry the beef tenderloin in advance. Make cuts throughout the meat so that the spices are better absorbed.
Заранее помойте и обсушите говяжью вырезку. По всему мясо сделайте надрезы, чтобы специи лучше впитались.
Finely chop the mint leaves, combine the oil, mustard and lemon juice. Rub the meat with this mixture, sprinkle more mint on top and rub it in. Place the meat in foil and leave to marinate in the refrigerator for a short amount of time.
Мелко порежьте листья мяты, соедините масло, горчицу и сок лимона. Этой смесью натрите мясо, сверху присыпьте ещё мятой и вотрите ее. Положите мясо в фольгу и оставьте мариноваться в холодильнике на небольшое количество времени.
Then place in a preheated oven at 200°C for 50 minutes, then bake until done at 180°C. Before turning off, open the foil to get a golden crust. Serve with greens and vegetables.
Затем опустите в разогретую духовку до 200 °C, на 50 минут, затем выпекайте до готовности при температуре 180 °C. Перед выключением раскройте фольгу, чтобы получить золотистую корочку. Подавайте с зеленью с овощами.
An unusual presentation will make this dish even more attractive. Serve the meat while still warm, use lettuce leaves for decoration, and prepare sour cream and garlic sauce.
Необычная подача сделает это блюдо еще более привлекательным. Подавайте мясо ещё теплым, используйте для украшения листья салата, приготовьте сметанно-чесночный соус.